Fa'aleleia o le Fa'agasologa o Gaosia Fa'aoloa Pa'u

I totonu o pisinisi oloa paʻu, o le paʻu paʻu o se oloa faʻapitoa.O loʻo i ai le tele o faʻaoga, e iai manaʻoga faʻapitoa eseese mo le paʻu, ma o le faʻaogaina o le siosiomaga e faigata.I le tulaga o le gaosiga, o se oloa mafiafia, ma o le paʻu e le mafai ona i ai pores, le mama ma faaletonu.E le gata i lea, o oloa e tatau ona tuʻufaʻatasia i le uʻamea uʻamea, o le mea lea e taua tele ai le faʻapipiʻiina o le kelu i le autu.O le taimi nei ua sili atu le alualu i luma ma le matua o le gaosiga o le paʻu paʻu faʻagasologa o loʻo faʻafefe.Ua atia'e e le matou kamupani se seti o mea faigaluega fa'apipi'i fa'apitoa fa'apitoa.O le alualu i luma ma le lelei o le faiga o le fa'a'ili'ili o le pa'u e fa'apea.

1. Faʻaitiitia le malosi o le aufaigaluega ma faʻateleina le gaosiga o tagata faigaluega.O le faiga masani o le oomi muamua o mea pa'u i totonu o papamaa i luga o se olo matala, ona fa'aofuina lea i luga o le 'au.O taʻavale paʻu e fa faʻatasi ai ma se faʻamatalaga o le Φ80 × 1000 e maua ai le averesi o le 20 fasi vaega i le suiga, ma o le faʻagasologa o le faʻafefe mai le fafagaina i le paʻu paʻu e aofia ai le faʻaauau pea o le vevela, faʻamalosi ma le vaivai, ona faʻaumatia lea o le paʻu mafiafia i lalo o le vevela maualuga ma maualuga maualuga ma manua tuusao i Mo mea faigaluega manaʻomia, o le faagasologa atoa e manaʻomia 2 tagata e faʻaogaina le komepiuta e faʻamaeʻa, ma 3 tagata e mafai ona gaosia 70-90 fasi paʻu paʻu faʻatasi ma faʻamatalaga tutusa e pei o luga.

2. O le fua faatatau agavaa o oloa maeʻa e maualuga e pei o le 100% O le kelu faʻamalolo mai le faiga faʻapipiʻi e mafiafia ma e aunoa ma ni faʻafefe, ma o le faʻatulagaina ma le viliina o loʻo faia i lalo o le malosi mai fafo.O le mea lea, o le fesoʻotaʻiga i le va o le kelu ma le faʻamau e sili atu nai lo isi gaioiga, ma o le fua faʻatatau o oloa maeʻa e mafai ona oʻo atu i le 100%.

3. Faʻaitiitia le faʻaaogaina o meafaitino ma faʻaitiitia le gaosiga o gaioiga I le gaosiga masani, e manaʻomia le nonoa o le paʻu paʻu i se afifi vai aʻo leʻi faʻafefe.A oʻo i luga atu o le 80 tikeri le maaa o le mea paʻu, e manaʻomia ona afifi i le uaea uʻamea. O le faʻaogaina o tekinolosi faʻafefe e mafai ona faʻaitiitia ai lenei vaega o le tau ma galuega.O lenei lava e mafai ona fa'asaoina le sili atu i le 100,000 yuan i tau uaea.


Taimi meli: Nov-10-2020