Togafitiga o oloa pa'u pe a mae'a-vulcanization

O oloa pa'u e masani ona mana'omia nisi fa'agasologa pe a mae'a fa'ama'i ina ia avea ma oloa fa'amaeaina.
E aofia ai:
A. O le pito trimming o oloa limu pa'u e fa'alelei le pito i luga o oloa ma le tulaga lautele ausia manaoga;
B. A maeʻa nisi faʻagasologa faʻapitoa faʻagasologa, e pei o le togafitiga o luga ole oloa, faʻaleleia le faʻatinoga o le faʻamoemoega faʻapitoa;
C. Mo oloa o loʻo i ai le auivi ie, e pei o lipine, paʻu ma isi oloa, e tatau ona faia le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻamafanafanaina ma le faʻamafanafanaina i lalo o le faʻatupuina o le tau ina ua maeʻa le vulcanization e faʻamautinoa ai le tele o oloa, foliga mautu ma le lelei o le faatinoga.
Toe fa'aleleia o mea fa'alili pe a uma ona fa'ama'i
Pe a vulcanized le oloa pa'u pa'u, o le a tafe i fafo mea pa'u i luga o le vaeluaga luga o le limu, fausia mata'i pa'u pito, e lauiloa foi o le burr po o le flash pito.O le aofaʻi ma le mafiafia o le pito paʻu e faʻalagolago i le fausaga, saʻo, Le tutusa o le laulau mafolafola o le vulcanizer mafolafola ma le aofaʻi o le kelu o totoe.O oloa o lo'o gaosia i le taimi nei e leai ni mata o lo'o i ai pito pa'u manifinifi, ma o nisi taimi e aveese pe a aveese le limu pe mafai fo'i ona aveese i se solo mama.Ae ui i lea, o lenei ituaiga o limu e taugata ma faigofie ona faʻaleagaina, ma o le tele o paʻu paʻu e manaʻomia ona teuteu pe a uma vulcanization.
1. Teu lima
O le tipi lima o se auala tuai, lea e aofia ai le tuʻiina ma le lima o le pito paʻu i se tuʻi;aveese le pito pa'u i seleulu, va'a, ma isi. O le lelei ma le saosaoa o oloa pa'u e teuteu e lima o le a eseese foi mai lea tagata i lea tagata.E manaʻomia le faʻaogaina o fua faʻatatau o oloa teuteu e tatau ona fetaui ma manaʻoga o ata o oloa, ma e le tatau ona i ai ni maosiosia, maosiosia ma deformations.Aʻo leʻi tipiina, e tatau ona e iloa le vaega faʻapipiʻi ma manaʻoga faʻapitoa, faʻatautaia le auala saʻo saʻo ma faʻaoga saʻo meafaigaluega.
2. Teu fa'ainisinia
trimming Mechanical faasino i le trimming & 5 faagasologa o oloa limu paʻu e faʻaaoga ai masini faʻapitoa eseese ma auala talafeagai faagasologa.O le auala pito sili ona maualuga o le tipi i le taimi nei.


Taimi meli: Aukuso-11-2022