Masini Ufiufi Roila Laila

Masini Ufiufi Laila Laila1O le pa'u rolerl ufiufi masini o se masini tu'ufa'atasia otometi mo le afifiina ma le afifiina o le pa'u i luga o le lola pa'u, lea e matua fa'aleleia atili ai le lelei o le gaosiga o le fale gaosi pa'u i le gaosiga ma le gaosiga o oloa pa'u pa'u.O se masini masini mo le otometi le afifiina ma le afifiina o le paʻu i le gaosiga o le lola paʻu.

1. Fa'amatalaga igoa

O le a le pa'u rolerl ufiufi masini?O lenei meafaigaluega o se ituaiga meafaigaluega mo le faia o moega pa'u, lea e fa'aaogaina ai se extruder e extruder ata tifaga o se mafiafia ma lautele ma savili i luga o le pa'u lola 'autu autu i se faiga maopoopo ma oblique.O le pa'u pa'u ta'avale masini e le gata e mafai ona fa'aleleia atili le pa'u e ufiufi ai le tulaga lelei o pa'u pa'u, fa'aaoga le pa'u o mafiafia eseese i le lola ta'avale o lapisi eseese, fa'apu'upu'u le taimi o le gaosiga, fa'aleleia le tikeri o le masini, fa'aitiitia le numera o tagata fa'atautaia, ae foia foi. o le faʻafitauli e le mafai ona iloa le masini ma le faʻaogaina o masini faʻagasologa ona o le le mautonu o oloa ma le eseesega o fua ma faʻamatalaga i le gaosiga o le lola paʻu.O lo'o i ai se fa'amoemoega tele o maketi ma le fa'atuatuaga a tagata fa'atau.

2. Talosaga mana'omia

O le fa'agasologa o le gaosiga o lo'o pa'u e masani ona aofia ai feso'ota'iga autu e tolu: lola pa'u faia, fa'ali'i lola pa'u, ma togafitiga i luga.O le so'otaga fau pa'u o se vaega taua tele e amata ai, o le fa'agasologa lea o le ufiufiina o le 'au u'amea i le pa'u.Afai ei ai se faʻafitauli i lenei soʻotaga, o le lola paʻu na gaosia e le mafai ona ausia manaʻoga faʻamoemoeina.Faatasi ai ma le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu, tui tui ma isi tekinolosi, o le laina gaosiga o moega ua faasolosolo malie ona alu i luga o le auala o masini ma masini.Ona o manaoga eseese mo moega, o loʻo i ai soʻo se mea leaga, pu oneone ma faʻafefe, ae le o taʻua * *, faʻaletonu, taʻe ma eseesega vaivai ma faigata i le lotoifale, o lea o manaʻoga mo le faʻapipiʻiina o soʻotaga e faʻateleina le faʻamalosi.O le faʻatinoga o le maketi o le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi moega e fetaui ma le faʻamoemoega o le ausiaina o le leo, O le paʻu paʻu atoa o loʻo ufiufi ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o le saoasaoa o le toniga, malosi masani, faʻamautu paʻu ma isi faʻatinoga, lea na manumalo i le faʻaaloalogia ma le faʻatuatuaina o le maketi.

3. Fa'avae galue

Fa'amau le tasi pito o le 'autu o le ta'avale e fa'apipi'iina i luga o le auvae tolu i le ulu o le moega ta'avale o le pa'u ta'avale masini vili, ma le isi pito e lagolagoina e le tasi fa'apipi'i i le pito o le moega ta'avale.A afifi le pa'u o lo'o a'ai, amata muamua le moega ta'avale, ona amata loa lea ona gaioi le auvae tolu i se gaio'iga lapotopoto, a'o ta'amilo le 'au ta'avale.I le faagasologa o le suiga maualalo saoasaoa o le autu lola, amata le extruder fasi pa'u, ma plasticize ma extrude le pa'u pa'u toniga fasimea e ala i le extruder fafaga malulu, O le fasi pa'u e momoli atu i le masini viliina e ala i le pa'u fasi pa'u fa'amomoli masini ma taiala. ta'avale e amata ai ona taamilo ma ufiufi le 'autu o le ta'avale pa'u.O le fa'agasologa o le viliina o le 'autu o le ta'avale i le lipine fa'apipi'i o le taunu'uga lea o le tu'ufa'atasiga o gaioiga e lua.

Afai o le pa'u pa'u ma lona lautele lautele ma le mafiafia e taamilo i se saoasaoa faifaipea faataamilo i le X axis (rubber roll axis) i luga o le pito i luga o le lola autu, ma o le masini viliina e gaoioi i se laina saʻo i luga o le X axis, o le paʻu paʻu o le a. pipii i le fatu lola e le aunoa.O le mafiafia eseese o le lola pa'u e mafai ona ausia e ala i le fafagaina o le pa'u lola fa'a'ami'oloa masini i luga o le Y axis (rubber roll radial direction).

Ina ia ausia le mafiafia o le ufiufi e manaʻomia mo le viliina o le lola paʻu, e tatau ona pulea le mafiafia o le paʻu paʻu o le extruder i le tulaga axial o le lola paʻu, o lona uiga, o le aofaʻi o loʻo i le va o le paʻu paʻu ma le paʻu paʻu. .O le tele o le aofaʻi o loʻo faʻapipiʻi, o le mafiafia o le mafiafia o le taʻavale, ma o le laʻititi o le aofaʻi o le faʻapipiʻi, o le manifinifi foi o le mafiafia o le vili.O le saoasaoa faaliliu o le pa'u lola vili masini e fuafua sa'o ai le tele o le aofa'i o lo'o fa'atatau i le saoasaoa o le ta'amilosaga o le lola autu.

4. Tulaga meafaigaluega

O vaega autu o le PTM pa'u lo'a viliina masini e aofia ai: fafaga malulu extruder pa'u, savali tulaga, masini vili, conveyor pa'u pa'u, moega ta'avale, ma le afi afi o meafaigaluega tutusa.

(1) E masani ona faʻaaogaina le faʻapipiʻi paʻu fafaga malulu e saunia ai paʻu paʻu ma se foliga faʻapitoa mo le gaosiga o le afifiina o lola paʻu.O loʻo faʻaalia e faapea o le paʻu faʻaopoopo e mafai ona fafagaina saʻo e aunoa ma le faʻamafanafanaina, ma o le tele o le extrusion e tele, o le vevela o le faʻamalo e maualalo, o le tau o le faʻaogaina o le iunite e maualalo, o le faʻaaogaina o le malosi e maualalo, ma o le paʻu faʻapipiʻiina e tutusa. ma mafiafia.

(2) I le faagasologa o le taamilomilo o le lola pa'u, e tatau ona gaoioi le tulaga femalagaa'i i se laina sa'o fealua'i i luga o le itu o le lola autu, ma e tatau ona pulea le suiga ma le saoasaoa o le tulaga.O loʻo faʻauluina e se afi servo ma se avetaʻavale servo ma le saoasaoa vave ma le saʻo maualuga.

(3) O le kelu afifi masini o le vaega autu o le pa'u lola viliina masini.E le gata e ufiufi ai le pa'u lola 'autu, ae o lo'o ufiufi ai fo'i le pito pito o le pa'u lola 'au.A alu le masini viliina i luga o le axis o le lola autu i le pito pito i luga o le lola autu ma le suiga tulaga o le axis, o le vili mamafa faʻapipiʻiina i luga o le masini vili e manaʻomia ona sui 180 tikeri e fetuunai i le tulaga tutusa ma le ufiufi. vaalele e amata ai le galuega faʻapipiʻi.

(4) O le fa'aogaina o le lipine fa'apipi'i o le suia lea o le itu e fa'afeiloa'i ai le lipine fa'apipi'i pe a feliuliua'i le pito i luga ma le fa'ai'uga o le 'autu o le ta'avale pa'u fe'avea'i, ma o le lipine fa'apipi'i e se'ese pe pa'u.O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi e manaʻomia e le gata ina mafai ona feaveaʻi le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ae ia faʻafetaui foi le tulaga e faʻamautinoa ai e le alu ese pe pa'ū le lipine faʻapipiʻi.

(5) O le moega taʻavale e foliga mai o se laʻau faʻasalalau masani ma e masani lava ona aofia ai se faʻavae, o se ulu moega, o se tino moega, o se siʻusiʻu ma se faiga faʻasalalau.E fa'apipi'i le auvae e tolu i le ulu o le moega, ma fa'apipi'i le fa'a'ave'au i le pito o le moega ina ia fa'afaigofie ona pipii.O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le uili uili Baixian, lea e faʻauluina e se filifili.E fa'aopoopoina se fa'amau fa'amau i le ulu o le moega ma le si'usi'u o le moega ta'avale, lea e masani ona fa'aoga e lagolago ai le moega ta'avale, ina ia mafai ai e le lola pa'u lapoa tele ona fa'aleagaina le moega ta'avale.


Taimi meli: Sep-27-2022